Pogledajte tko smo i čime se bavimo


Profil poduzeća

Bio-Mi je mala i srednja tvrtka za istraživanje i razvoj sa sjedištem u Hrvatskoj, posvećena proizvodnji finalnih i polufinalnih termoplastičnih materijala i proizvoda koji se koriste za proizvodnju primarne i sekundarne ambalaže i poljoprivrednih proizvoda. Naše osnovne aktivnosti usmjerene su ka naprednom inženjeringu novih bioloških i održivih plastičnih materijala, a ujedno smo i prvi proizvođač certificirane termoplastike na biološkoj osnovi, biorazgradive i kompostabilne u istočnoj i jugoistočnoj Europi.

Posjedujemo stručnost i iskustvo na području prerade i recikliranja plastičnog otpada. Naše aktivnosti imaju za cilj proizvodnju materijala na biološkoj osnovi koji bi zamijenili fosilne, istražujući na taj način biorazgradivost i mogućnost recikliranja bioloških materijala, procjenjujući njihov potencijal, posebno biopolimera i bioplastike.

Osim razvijanja novih sastavnih elemenata (building blocks) i materijala na biološkoj osnovi, Bio-Mi pruža usluge savjetovanja i edukacije u području pretvaranja plastike i ostalih naprednih materijala u gotove proizvode koji su u skladu s ciljevima bioekonomije. Ukratko, želimo pridonijeti održivoj budućnosti bioekonomije!

Bio-Mi je jedna od rijetkih tvrtki u Hrvatskoj i ovom dijelu Europe koja je postala punopravna članica Konzorcija bio-industrije (BIC) i nastoji aktivno pridonijeti razvoju bioekonomije u Europi.

 

company profile

Kontakti

bio-mi d.o.o.
Telefon:  00 385 (0) 51 583 205 (hala)

Email:   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

ADRESA

Sjedište:
Primorsko-goranska županija
51 211 MATULJI
Put Brdo 15
 
Proizvodnja:
Primorsko-goranska županija
51 211 MATULJI
Cesta dalmatinskih brigada 17

PODATCI O PODUZEĆU

MATIČNI BROJ:

04791860

OIB:

43437992269

PREDSTAVNICI:

Filip Miketa
Ivona Miketa

 

Gdje smo?

bio-mi.eu koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Slažem se