Pogledajte tko smo i čime se bavimo


29 Kolovoz 2022

Ecofunco rezultati projekta - video

ECOFUNCO new logo

 

Kao ponosni član projekta ECOFUNCO sa zadovoljstvom predstavljamo projektni video koji prikazuje rezultate ovog projekta na kojem smo radili proteklih nekoliko godina.

Projekt ECOFUNCO radio je na razvoju bioloških premaza za bioplastiku i celulozne materijale počevši od poljoprivrednih nusproizvoda, s ciljem smanjivanja plastičnog otpada.

Projekt je službeno završio 31. srpnja 2022., a ovaj video omogućuje svima koji su zainteresirani da saznaju koji su bili konkretni rezultati projekta, objašnjeno jednostavnim rječnikom koji je lako razumljiv svima.

 

Pogledajte o čemu je riječ na sljedećoj poveznici:

https://youtu.be/LxTBM28GlEw

 

 

Web: https://www.ecofunco.eu/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ecof...

Twitter: https://twitter.com/ECOFUNCO_BBI

CORDIS: https://cordis.europa.eu/project/id/8...

 

 

 

 

BBI JU  Europe Horizon 2020  Bio based Industries Consortium

Ovaj je projekt financiran sredstvima Zajedničke tehnološke inicijative bio industrije (BBI JU) u okviru programa Europske unije za istraživanje i inovacije Obzor 2020. prema Sporazumu o dodjeli bespovratnih sredstava br. 837863. Inicijativa za bio industriju dobila je potporu u okviru programa Europske unije Obzor 2020. i Konzorcija za bio industriju (BIC).

Last modified on 23 Veljača 2023
bio-mi.eu koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Slažem se