Pogledajte tko smo i čime se bavimo


Tržišne aktivnosti

 

  • market1.jpg
  • market2.jpg
  • market3.jpg

 

Nakon faze intenzivnog istraživanja i razvoja te stvaranja vlastite formulacije MI3 materijala, biorazgradivog i kompostibilnog te na biološkom osnovi, usmjerili smo sve svoje aktivnosti na njegovu komercijalizaciju i izlazak na domaće i inozemno tržište.

Rastuća potražnja za rješenjima za pakiranje koja bi fosilna zamijenila biorazgradivim i kompostibilnim, rezultirala su dinamičnijim tržištem za ovu vrstu proizvoda. Samo cjenovno konkurentni i certificirani materijali mogu ispuniti sve zahtjeve održivog "kraja vijeka trajanja" pojedinog proizvoda i jamčiti da će se kompostirana plastika koristiti u kompostani pod određenim uvjetima. Kvaliteta proizvoda mora osigurati nesmetan rad postrojenja za kompostiranje, bilo da je riječ o potrošačkim vrećicama, vrećama za sakupljanje organskog otpada, malč folijama za primjenu u poljoprivredi ili ambalaži.

 

tuv compost tuv compost home

  Saznajte više:  https://www.tuv-at.be/green-marks/certified-products/     

     

Bio-Mi je prvi u Hrvatskoj i u ovom dijelu jugoistočne Europe proizveo TUV certificirane termoplastične biorazgradive i kompostibilne spojeve na bazi škroba, „MI3“, i nastavlja postupak certificiranja ostalih spojeva na bazi PLA - „MI6“. Uz gore spomenute materijale, ovisno o potrebama tržišta, u planu je i certificiranje "MI9", naših polimernih mješavina na bazi PHA koji su biorazgradivi u tlu i morskoj vodi. Svi naši spojevi dizajnirani su za fleksibilne i polu krute filmove i ambalažu, kao i za primjenu u poljoprivredi i obradi tla (agro folije, malč folije). Naše marketinške aktivnosti, osim certificiranih spojeva, uključuju prilagođena rješenja za razne post procese kao što su ekstruzija puhanjem i lijevanjem, oblikovanje puhanjem, ubrizgavanje itd.

Intenziviranje naših tržišnih aktivnosti i povećanje proizvodnih kapaciteta ne bi bili mogući bez ulaganja u nove strojeve i tehnologije. Nastavit ćemo pratiti tržišne trendove i potrebe, certificirati proizvode kako bismo pridonijeli zajedničkim ciljevima koje je bioekonomija postavila pred nas. Razvoj održivih rješenja koja udovoljavaju specifičnim zahtjevima svakog kupca i dalje je u fokusu našeg tržišnog razvoja.

  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg
  • 6.jpg

Kontakti

bio-mi d.o.o.
Telefon:  00 385 (0) 51 583 205 (hala)

Email:   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

ADRESA

Sjedište:
Primorsko-goranska županija
51 211 MATULJI
Put Brdo 15
 
Proizvodnja:
Primorsko-goranska županija
51 211 MATULJI
Cesta dalmatinskih brigada 17

PODATCI O PODUZEĆU

MATIČNI BROJ:

04791860

OIB:

43437992269

PREDSTAVNICI:

Filip Miketa
Ivona Miketa

 

Gdje smo?

bio-mi.eu koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Slažem se